jeszcze trzeba umiec sobie zmierzyc poziom :) bodajze poziom cukru we krwi sie mierzy po pierwszym posilku najlepiej to idz do lekarza on wie w jakich godzinach i kiedy i co powinienes jesc ja sie na cukrze we krwi nie znam ja sie bardziej szkole w kierunku stawow kosci miesni sciegien i organy wewnetrzne tez i ruzne choroby i schorzenia [...]
[...] ) ze szczypiorkiem lub płatki śniadaniowe. Do szkoły, od godziny 8 do 15 zabieram ze sobą dwa jogurty pitne. Po szkole jej obiad, a na kolację płatki. Czasami zdaży się zjeść jajecznice. Kolacje staram się jeść do godziny 18-18;30. PS. Jakie ćwiczenia na siłowni, jakieś sugestie do diety proponujecie ? Zmieniony przez - inzus18 w dniu [...]
polecam Ci przylozyc sie do diety bo to co opisałes to nic z tego nie wynika, a jesc odpowiednio nalezy caly czas a nie tylko po szkole, jak nie ogarniesz tego zadna odzywka Ci nie pomoze, one maja uzupelnic braki a nie zastepowac pozywienie w wiekszych ilosciach.. napisz jak wygladaj Twoje przykladowe posilki w ciagu dnia..
[...] treningowy: Zrzucenie brzucha, nabranie bicka i klaty Ambitny cel. Skupiasz się na rozwoju całego ciała, nie poszczególnych partii. Dieta: Mam zamiar po prostu na śniadanie jeść 2-3 kanapki po szkole obiad, a na wieczór ze 2 jabłka i pić dużo wody Co chcesz osiągnąć przy takim żywieniu? Chcesz się zagłodzić? Zbilansowana dieta to klucz do [...]
Dzieki za poprawke postaram sie to zmienic lecz to drugie sniadanie zabardzo nie mam jak poniewaz mam szkole;/ A klade sie kolo 23 czasami pozniej(matura itp) tylko gdzies tu na forum wyczytalem ze najlepiej nie jesc juz po 18 przy redukcji:PP( Gdzie to bylo to nie wiem ale jakos mi tak utkwilo w glowie:PP) Postaram sie to wszystko zmnienic i [...]
[...] po szkole lece na silke i dopiero puźniej z koszalina na moją wioche jade. to co moge wziąć do szkoły to biore ale no niestety nie wszystko da się tak nosić do szkoły. mięso to raczej wolałbym jeść ciepłe a jajka po treningu odradzają ze wzglęgu na zawartość tłuszczu w żółtku. chyba że znacie jakieś inne dobre żródło białka szybko wchłanialnego.